NOU 2011: 4 Mat, makt og avmakt – om styrkeforholdene i verdikjeden for mat
Please note: This page may contain data in Norwegian that is not translated to English.
Author
Einar Steensnæs (leder), Bente Gustavson, Grete Sjurgard, Thomas Angell, Bjørn Kløvstad, Helge Hasselgård, Jan Egil Pedersen, Eli Reistad, Ola Brattvoll (til 31.12.2010), Gro Tvedt Andersen, Thea Susanne Skaug, Kristin Taraldsrud Hoff, Aina Bartmann, Anne Borge Johannesen, Bent Sofus Tranøy
Year
2011
Publisher
NOU Norges offentlige utredninger
Type of publication:
Rapport
Link to publication:
https://www.regjeringen.no/contentassets/a46b6fc6d9e44882a47be0621ed899a4/no/pdfs/nou201120110004000dddpdfs.pdf
Link to review:
https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/nou-2011-4/id640128/
Comment:
Utredning fra et utvalg oppnevnt av Landbruks- og matdepartementet, Barne-, likestillingsog inkluderingsdepartementet og Fornyings-, administrasjons- og kirkedepartementet.
Avgitt 13. april 2011
Number of pages:
128
ISBN:
978-82-583-1084-3
ISSN:
0333-2306
Language of publication:
Norsk
Country of publication:
Norge, Sverige, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, EU
NSD-reference:
4565
This page was last updated:
2020-10-22 08:02:08.413
Summary
Ved Kongelig resolusjon av 19. februar 2010, ble det oppnevnt et utvalg som skulle kartlegge styrkeforholdene i matvarekjeden, vurdere utviklingen og foreslå tiltak som ivaretar forbrukernes interesser med tanke på pris, vareutvalg, kvalitet og tilgjengelighet. Samtidig skulle utvalget også belyse mulighetene for åpenhet og innsyn i hele matvarekjeden for å sikre tilfredsstillende samfunnsmessig kontroll.Matkjedeutvalget legger med dette fram sin utredning.