NOU 2014: 16 Sjømatindustrien Utredning av sjømatindustriens rammevilkår

Please note: This page may contain data in Norwegian that is not translated to English.

Author
Ragnar Tveterås (leder), Marit Aursand, Grethe Fossli, Arne Møgster, Jonny Berfjord, Arne E. Karlsen, Aino Olaisen, Edel Elvevoll ,Trygve Myrvang, Frode Steen

Year
2014

Publisher
NOU Norges offentlige utredninger

Type of publication:
Rapport

Link to publication:
https://www.regjeringen.no/contentassets/b8395c5e287846c281e434173d733511/no/pdfs/nou201420140016000dddpdfs.pdf

Link to review:
https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/nou-2014-16/id2354149/

Comment:
Utredning fra utvalg oppnevnt ved kongelig resolusjon 22. mars 2013.
Avgitt til Nærings- og fiskeridepartementet 16. desember 2014.

Number of pages:
138

ISBN:
978-82-583-1221-2

ISSN:
0333-2306

Language of publication:
Norsk

Country of publication:
Norge

NSD-reference:
4601

This page was last updated:
2020-10-22 07:57:21.843


State units related to this publication

Summary
Utredningen er delt inn i tre deler, der del I (kapittel 1 og 2) gir bakgrunnen for, og en oppsummering av utvalgets arbeid, del II (kapittel 3 – 9) tar for seg rammevilkårene for sjømatnæringen og del III (kapittel 10–16) omfatter utvalgets analyser, vurderinger og forslag til tiltak.

Utvalget gir først en overordnet beskrivelse av utfordringene til norsk sjømatnæring. Deretter gir utvalget sin anbefaling for en politikk som møter fremtidens utfordringer. Tiltakene skal bidra til at sjømatnæringen får en konkurransekraft som muliggjør økt verdiskaping og lønnsomhet.