* Food Safety Authority - regions
- Unit
- Event history
- Management Hierarchy
- CCR Hierarchy
- Relations
- Decentralized
- Literature
- Annual reports
- Allocation reports
- Laws
- Employees
- Links
- Annual reports
- Organizational principle
- Accounting principles
This page shows publications about this unit.
Please note: This page may contain data in Norwegian that is not translated to English.
Type | Year | Title | Author |
---|---|---|---|
Notat | 2000 | Tilsyn i en fristilt stat: Fra integrert til spesialisert organisasjonsform. | Skogstad, Per-Arne |
Rapport | 2000 | NOU 2000: 22 Om oppgavefordelingen mellom stat, region og kommune | Lars Wilhelmsen (leder), Siri Austeng, Kari Dalane, Helga Berit Fjell, Øyvind Fluge, Terje P. Hagen, Leif Arne Heløe, Kirsten Huser Leschbrandt, Ragndi Mørum, Dagfinn Sundsbø, Hallgeir Aalbu, Tora Aasland |
Tidsskriftsartikkel | 2008 | Regulation for Safe Food: A Comparison of Five European Countries | Elvbakken, Kari Tove ; Lægreid, Per ; Rykkja, Lise Hellebø |
Tidsskriftsartikkel | 2006 | Endring og kontinuitet i norsk matkontroll – konflikter om kontrollhensyn og verdier | Elvbakken, Kari Tove ; Rykkja, Lise Hellebø |