FORVALTNINGSDATABASEN

Personal og Organisasjonsutvikling

Denne siden og de ulike fanene under viser informasjon om denne enheten og data tilknyttet denne enheten fra Forvaltningsdatabasen. Forvaltningsdatabasen er en grundig og detaljert kartlegging av organisering og endring av den norske statsforvaltningen fra 1947 - d.d. Fanen "Lenker" inneholder eventuelle lenker til eksterne ressurser.

Denne siden viser endringshistorien til denne enheten.

01.01.2003* Ny via sammenslåing

Navn: Personal og beredskap
Kort navn: Personal og beredskap
Tilknytningsform: Departement
Administrativt nivå: Seksjon
Lokalisering: 301 Oslo

På personalområdet utfører fagenheten personal- og lønnspolitiske oppgaver, løpende personalforvaltning, ledelses-, kompetanse- og organisasjonsutvikling. Videre ivaretas administrative koordineringsoppgaver for departementsledelsen, bl.a. samordning av arbeidet med virksomhetsplan. I personalområdet inngår også oppfølging bruk/utvikling av departementets kontorlokaler og administrasjon av kontortekniske tjenester og rekvisita. På beredskapsområdet koordinerer fagenheten strategi og mål for departementets beredskapsarbeid. Nærings- og handelsdepartementet er et sentralt logistikk-/forsyningsdepartement. Fagenheten følger opp dette ved å:

- gjennomføre risiko og sårbarhetsanalyser innen departementets ansvarsområde

- bidra til å legge forholdene til rette for at næringslivet skal kunne fungere best mulig i krise-/ krigssituasjoner

- utvikle og vedlikeholde virkemidler for beredskapsarbeidet i nært samarbeid med næringslivet, andre departementer, fagetater og forsvaret


Fagenheten har også ansvar for å utvikle og vedlikeholde departementets kriseberedskap og sikkerhetsarbeid.Kilde: NHDs nettsider på ODIN

01.01.2011* Består via omorganisering

01.01.2011* Navneendring

Navn: Personal og Organisasjonsutvikling
Kort navn: Personal og Organisasjonsutvikling

Strategi HR/OU, personal- og lønnspolitikk, lønnsforhandlinger, organisasjonsutvikling, kompetanseutvikling, herunder ledelsesutvikling, arbeidsmiljø og medbestemmelsesordninger etter Hovedavtalen og redaktøransvar Intranett mv.

31.12.2013* Nedlagt via omorganisering

(Enheten ble nedlagt som følge av omorganisering.)
Relaterte enheter:

Merk

* = Dato merket med asterisk (*), betyr at tidspunkt ikke er bekreftet.