FORVALTNINGSDATABASEN

Forvaltingsseksjonen

Denne siden og de ulike fanene under viser informasjon om denne enheten og data tilknyttet denne enheten fra Forvaltningsdatabasen. Forvaltningsdatabasen er en grundig og detaljert kartlegging av organisering og endring av den norske statsforvaltningen fra 1947 - d.d. Fanen "Lenker" inneholder eventuelle lenker til eksterne ressurser.

Denne siden viser endringshistorien til denne enheten.

01.01.2009* Ny via splittelse

Navn: Enheten for Dokumentasjon, IKT, sikkerhet og beredskap (DISB)
Kort navn: Enheten for Dokumentasjon, IKT, sikkerhet og beredskap (DISB)
Tilknytningsform: Departement
Administrativt nivå: Seksjon
Lokalisering: 301 Oslo
Nedlagt enhet som følge av splittelse:

Arbeidsoppgaver:
Enheten har ansvar for drift og utvikling av departementets dokumentasjon og arkivfunksjon. IKT i departementet, samt oppfølging av Departementenes servicesenter i forhold til tjenester levert til KKD. Departementets sikkerhetsinstrukser, beredskapssaker og planverk.

01.01.2013* Navneendring

Navn: DISB - Seksjon for dokumentasjon, IKT, sikkerhet og beredskap
Kort navn: DISB

Seksjonen har ansvar for dokumentasjon og arkiv, drift og utvikling av departementets intranett, IKT i departementet, oppfølging av DSS i forhold til tjenester levert til departementet, departementets sikkerhetsinstrukser, beredskapssaker og planverk.

01.01.2016* Navneendring

Navn: AD3
Kort navn: AD3

Seksjonen har ansvar for drift og utvikling av dokumentasjon og arkivfunksjonen i departementet, oppfølging og utvikling av IKT- og andre fellestenester samt generelle driftsoppgåver. Seksjonen har og ansvar for førebuande tryggleik og for beredskapssaker.
Kilde: www.regjeringen.no

01.01.2019* Navneendring

Navn: Forvaltingsseksjonen
Kort navn: AD3

Seksjonen har ansvaret for drift og utvikling av arkiv og dokumentforvalting i departementet, oppfølging og utvikling av IKT- og andre fellestenester samt generelle driftsoppgåver. Seksjonen har òg ansvar for førebuande tryggleik og for beredskapssaker.
Kilde: regjeringen.no, janauar 2019

Merk

* = Dato merket med asterisk (*), betyr at tidspunkt ikke er bekreftet.