FORVALTNINGSDATABASEN

Integrerings- og mangfoldsdirektoratet

Denne siden og de ulike fanene under viser informasjon om denne enheten og data tilknyttet denne enheten fra Forvaltningsdatabasen. Forvaltningsdatabasen er en grundig og detaljert kartlegging av organisering og endring av den norske statsforvaltningen fra 1947 - d.d. Fanen "Lenker" inneholder eventuelle lenker til eksterne ressurser.

Denne siden viser oversikt over lokale avdelinger/satellitter.

Fra Til Navn Kommune Kommentar
1.1.2020 IMDi Nord 1806 Narvik Overføring av regionale integreringsoppgaver til fylkeskommunene
Som en del av regionreformen har Stortinget vedtatt at IMDis regionale integreringsoppgaver blir overført til fylkeskommunene og at IMDis regionkontor avvikles som statlige regionkontor og legges ned. Endringene trer i kraft 01.01.2020.

IMDi skal fortsette å være et nasjonalt fagdirektorat, med ansvar for å iverksette og samordne regjeringens integreringspolitikk.

Endringen innebar at ca. 30 av 70 årsverk fra IMDIs seks regionkontor ble overført til fylkeskommunene som en del av reformen.

Samtidig ble det opprettet et nytt nasjonalt kontor for IMDI i Narvik, i første omgang med 20 årsverk. Det tidligere regionkontoret i Narvik hadde 12 årsverk.

Kilde: Pressemelding, KD, 5.8.2019.
https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/nytt-kontor-i-integrerings--og-mangfoldsdirektoratet-imdi-legges-til-narvik/id2663627/
______________________________________________________
1.1.2020 IMDi Vest 4601 Bergen Som del av regionreformen tar fylkeskommunene over de regionale oppgavene til IMDi, 30 av 70 årsverk overføres. I en overgangsperiode på inntil to år vil det i tillegg til kontoret i Narvik også være en enhet i Bergen med mellom 8 og 10 ansatte.
Kilde: Pressemelding, KD, 5.8.2019.
https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/nytt-kontor-i-integrerings--og-mangfoldsdirektoratet-imdi-legges-til-narvik/id2663627/