FORVALTNINGSDATABASEN

Utviklingsseksjonen

Denne siden og de ulike fanene under viser informasjon om denne enheten og data tilknyttet denne enheten fra Forvaltningsdatabasen. Forvaltningsdatabasen er en grundig og detaljert kartlegging av organisering og endring av den norske statsforvaltningen fra 1947 - d.d. Fanen "Lenker" inneholder eventuelle lenker til eksterne ressurser.

Denne siden viser endringshistorien til denne enheten.

01.01.2005* Ny via omorganisering

Navn: Enhet for personal-, organisasjons- og ledelsespolitikk
Kort navn: Enhet for personal-, organisasjons- og ledelses..
Tilknytningsform: Departement
Administrativt nivå: Seksjon
Lokalisering: 301 Oslo

Ansvarsfelt: Enhet for personal-, organisasjons- og ledelsespolitikk skal utvikle strategier, rammebetingelser og virkemidler, samt rådgi statlige virksomheter innenfor omstilling, organisasjonsutvikling, ledelse og en inkluderende og stimulerende personalpolitikk. Kilde: MODs nettsider på Odin

01.01.2011* Består via innlemming

01.01.2011* Navneendring

Navn: Utviklingsseksjonen
Kort navn: Utviklingsseksjonen

Oppgaver:
Seksjonenen skal utvikle strategier, rammebetingelser og virkemidler, samt rådgi statlige virksomheter innenfor omstilling, organisasjonsutvikling, ledelse og en inkluderende og stimulerende personalpolitikk.

31.12.2016* Nedlagt

(Rein nedleggelse.)

Seksjonen går ut fra oversiktene på depkatalog.no og regjeringen.no. Saksfeltet omtales nå slik på nettsidene til regjeringen.no:

Avdelingens ansvarsområder:
Strategi og utvikling
Utviklingen av den statlige arbeidsgiverpolitikken skal være kunnskapsbasert og forankret i solid kunnskap om arbeidsgiverutfordringene statlige virksomheter møter, kjennskap til norsk arbeidsliv generelt og til kjennetegnene ved attraktive arbeidsplasser. Avdelingen utvikler strategier, rammebetingelser og virkemidler innenfor områder som ledelse, kompetanseutvikling og en inkluderende og mangfoldig arbeidsgiverpolitikk.

Merk

* = Dato merket med asterisk (*), betyr at tidspunkt ikke er bekreftet.