FORVALTNINGSDATABASEN

Seksjon for styring og organisasjonsutvikling

Denne siden og de ulike fanene under viser informasjon om denne enheten og data tilknyttet denne enheten fra Forvaltningsdatabasen. Forvaltningsdatabasen er en grundig og detaljert kartlegging av organisering og endring av den norske statsforvaltningen fra 1947 - d.d. Fanen "Lenker" inneholder eventuelle lenker til eksterne ressurser.

Denne siden viser endringshistorien til denne enheten.

01.07.2013* Ny via omorganisering

Navn: Seksjon for styring, administrasjon og utvikling
Kort navn: Seksjon for styring, administrasjon og utvikling
Tilknytningsform: Departement
Administrativt nivå: Seksjon
Overordnet: Politiavdelingen
Lokalisering: 301 Oslo

01.01.2019* Navneendring

Navn: Seksjon for styring og organisasjon
Kort navn: SSO

Seksjonen har ansvar for departementets tildelingsbrev og styringsdialog med Politidirektoratet, Politiets sikkerhetstjeneste, Den høyere påtalemyndighet og Generaladvokaten. Seksjonen har også ansvar for organisasjonsutvikling for underliggende etater og virksomheter, herunder overordnede/prinsipielle spørsmål på personalområdet, omstillings- og overføringsavtaler og utnevninger/konstitusjoner. I tillegg har seksjonen ansvar for internadministrative saker.
Kilde: regjeringen.no, januar 2019

03.05.2019* Navneendring

Navn: Seksjon for styring og organisasjonsutvikling
Kort navn: SSO

Seksjonen har ansvar å legge strategier for utvikling av etatsstyring og løpende, operativ etatsstyring. Seksjonen skal tilrettelegge for avdelingens oppfølging av Riksrevisjonens rapporter og EOS-utvalget, og har ansvar for personalforvaltning i underliggende etater samt internadministrasjon.
Kilde: regjeringen.no

Merk

* = Dato merket med asterisk (*), betyr at tidspunkt ikke er bekreftet.