FORVALTNINGSDATABASEN

Kommunikasjonsenheten

Denne siden og de ulike fanene under viser informasjon om denne enheten og data tilknyttet denne enheten fra Forvaltningsdatabasen. Forvaltningsdatabasen er en grundig og detaljert kartlegging av organisering og endring av den norske statsforvaltningen fra 1947 - d.d. Fanen "Lenker" inneholder eventuelle lenker til eksterne ressurser.

Denne siden viser endringshistorien til denne enheten.

01.01.2005* Nyopprettelse

Navn: Informasjonsenheten
Kort navn: Informasjonsenheten
Tilknytningsform: Departement
Administrativt nivå: Kvasiavdeling
Lokalisering: 301 Oslo

01.01.2007* Navneendring

Navn: Kommunikasjonsenheten
Kort navn: Kommunikasjonsenheten

Oppgaver:Kommunikasjonseininga er departementet si fageining for kommunikasjon. Eininga løyser, samordnar og skal vere pådrivar for effektiv medie- og samfunnskontakt, og skal sørgje for god kommunikasjonsforvaltning i departementet. Kommunikasjonseininga skal også informere om aktivitetar, politiske avgjerder og verksemdsområde som høyrer inn under departementet, dessutan formidle informasjon til innbyggjarane om moglegheiter, rettar og plikter.

Eininga er kommunikasjonsfagleg rådgivar for den politiske leiinga og fagavdelingane i departementet og er ansvarlig for utarbeiding og gjennomføring av kommunikasjonsstrategi og kommunikasjonstiltak i departementet, og løpande handtering av mediespørsmål. På fagområde som gjeld fleire departement, skal kommunikasjonseininga samordne kommunikasjonstiltak med dei involverte. Eininga har også det redaksjonelle ansvaret for departementet sine nettsider internt og eksternt.

Kilde: www.regjeringen.no, KRD

31.12.2013* Nedlagt via sammenslåing

Sammenslått inn i:

Merk

* = Dato merket med asterisk (*), betyr at tidspunkt ikke er bekreftet.