Norwegian Food Safety Authority - Regional Office for Troms and Finnmark
- Unit
- Event history
- Management Hierarchy
- CCR Hierarchy
- Relations
- Literature
- Annual reports
- Allocation reports
- Laws
- Employees
- Links
- Annual reports
- Organizational principle
- Accounting principles
This page shows publications about this unit.
Please note: This page may contain data in Norwegian that is not translated to English.
Type | Year | Title | Author |
---|---|---|---|
Hovud-/magister-/masteroppgåve | 2014 | Faren fremfor varen- eller varen fremfor faren? En organisasjonsteoretisk analyse av mat- og helsesektorens utforming av kostholdsråd | Andersen, Charlotte |
Hovud-/magister-/masteroppgåve | 2006 | Sysselsetting i sentrum? : en studie av geografiske utviklingstrekk i den regionale statsforvaltning | Remvik, Åge Erstad |
Rapport | 2014 | NOU 2014: 15 Norsk pelsdyrhold – bærekraftig utvikling eller styrt avvikling? Gjennomgang av pelsdyrnæringen | Anne Karin Hamre (leder), Torstein Steine, Hadle Nevøy, Guri Tveito, Kathrine A. Ryeng, Camilla Kielland, Marianne Olssøn, Sveinung Eikeland, Steen Henrik Møller |
Rapport | 2012 | Kontakt oss – fra hjelpetrengende til selvgående brukere? | Vik, Gudrun, Sissel Motzfeldt og Ingrid Bjørkum |
Rapport | 2010 | Sammen for et giftfritt miljø? Gjennomgang av organiseringen av kjemikalieforvaltningen. | Peter Chr. Bøgh, Margaret Hagevik og Ellen Rønning-Arnesen |