Norwegian Food Safety Authority - Regional Offices
- Unit
- Event history
- Management Hierarchy
- CCR Hierarchy
- Relations
- Literature
- Annual reports
- Allocation reports
- Laws
- Employees
- Links
- Annual reports
- Organizational principle
- Accounting principles
This page shows publications about this unit.
Please note: This page may contain data in Norwegian that is not translated to English.
Type | Year | Title | Author |
---|---|---|---|
Bok | 2017 | Makt og styring rundt matfatet. Fra Mosebøkene til Mattilsynet. | Bakken, Gudbrand (red.), Martin Eggen Binde, Per Folkestad, Anders Heen, Truls Krogh, Eivind Liven og Atle Ørbeck Sørheim |
Hovud-/magister-/masteroppgåve | 2014 | Faren fremfor varen- eller varen fremfor faren? En organisasjonsteoretisk analyse av mat- og helsesektorens utforming av kostholdsråd | Andersen, Charlotte |
Hovud-/magister-/masteroppgåve | 2006 | Sysselsetting i sentrum? : en studie av geografiske utviklingstrekk i den regionale statsforvaltning | Remvik, Åge Erstad |
Rapport | 2021 | Fra geografi til funksjon | v Dag Solumsmoen, Eivor Bremer Nebben, Trond Kråkenes og Aud-Sissel Meringdal |
Rapport | 2018 | En analyse av inndelingen av regional stat. Delrapport om samfunnssikkerhet og beredskap. Difi rapport 2018:11 | Anniken Grønli Foss, Ingunn Botheim, Trond Kråkenes, Magne Langset |
Rapport | 2018 | En analyse av inndelingen av regional stat. Hovedrapport. Difi-rapport 2018:10 | Ingunn Botheim, Anniken Grønli Foss, Trond Kråkenes og Magne Langset |
Rapport | 2017 | Hva skjer med regional statsforvaltning? Utviklingstrekk, drivkrefter og muligheter. | Bakli, Oddbjørg, Ingunn Botheim, Peter Bøgh, Anniken Grønli Foss, Mathias W. Johannessen, Trond Kråkenes, Janicke Weum |
Rapport | 2012 | Kontakt oss – fra hjelpetrengende til selvgående brukere? | Vik, Gudrun, Sissel Motzfeldt og Ingrid Bjørkum |
Rapport | 2010 | Sammen for et giftfritt miljø? Gjennomgang av organiseringen av kjemikalieforvaltningen. | Peter Chr. Bøgh, Margaret Hagevik og Ellen Rønning-Arnesen |
Tidsskriftsartikkel | 2008 | Regulation for Safe Food: A Comparison of Five European Countries | Elvbakken, Kari Tove ; Lægreid, Per ; Rykkja, Lise Hellebø |
Tidsskriftsartikkel | 2006 | Endring og kontinuitet i norsk matkontroll – konflikter om kontrollhensyn og verdier | Elvbakken, Kari Tove ; Rykkja, Lise Hellebø |